NASLOVNICA
USLUGE
KLIJENTI
O NAMA
KONTAKT

Izuzetno kvalitetno obavljena lektura promotivnih tekstova za hrvatsko tržište i prijevod na engleski, puno hvala!

Zdravilišče Radenci, Slovenija


---------

Višegodišnja suradnja zasnovana na iznimnim ljudskim, profesionalnim i stručnim standardima razlog su bezrezervne preporuke gospođi Benčević Tomljanović.

Mladen Hrgarek, glavni direktor, Madison Consulting


---------

Želimo izraziti zadovoljstvo i zahvalnost povodom suradnje s Vašim prevoditeljskim uredom vezano uz usluge prevođenja dokumenata iz domene projekata Europske unije.

Hrvatska gospodarska komora, Sektor za industriju


---------

Kolumbinina jezična kompetencija, profesionalizam i predanost poslu do najsitnijih detalja dodaju vrijednost originalu, omogućujući da često zahtjevna materija postane razumljiv i za čitanje poticajan tekst. Pouzdanost u dogovorenim rokovima i uvjetima, i nadasve ugodna osobnost u pristupu poslu čine svaku priliku za suradnju iznimnim zadovoljstvom!

Prof. dr. sc. Đurđana Ozretić Došen, glavna urednica znanstvenog časopisa „Tržište“


---------

Imamo samo riječi pohvale što se tiče Vašeg rada, kako uslužnosti, tako i brzine i točnosti izvršenih prijevoda. Preporučujemo se i za ubuduće.....

Željko Radek, predsjednik Uprave, Keramika modus d.o.o., Vojnić


---------

S 'Josip Benčević i partnerima d.o.o.' surađujemo dugi niz godina i nadasve smo zadovoljni uslugama prevođenja. Kako kvalitetom prijevoda, tako i brzinom, pristupom i susretljivošću te spremnošću i sposobnošću da odgovore svim našim potrebama za prijevodima stručnih i marketinških materijala.

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.


---------

Takvu profesionalnost, ekspeditivnost i osobni angažman možemo preporučiti i drugim klijentima, svima će biti od koristi. Žao mi je što nemamo i više mogućnosti za suradnju.

Dean Prelogović, I.T.C. Zagreb


---------

S Kolumbinom Benčević Tomljanović uspješno smo surađivali na raznim projektima od lektoriranja do stručnih prijevoda. Svi materijali koje je pripremila napisani su s visokim nivoom stručnosti, a potrebno je napomenuti i njezinu prilagodljivost rokovima, efektivnost i brzinu rada.

DIONAEA-VRTOVI d.o.o.


---------

Bilo da je riječ o redovnim poslovima prevođenja ili nepredviđenim zahtjevima za promjenama i u kratkom roku, Kolumbina Benčević Tomljanović uvijek nam pruža pouzdano kvalitetnu uslugu!

Boris Ercegović, direktor, ZAGREB SIGNAL d.o.o.


---------

Odlični, stručni, odgovorni i - drže se rokova!

Marina Ralašić, izvršna direktorica, časopis BANKA


---------

Kolumbinu bih uvijek sa zadovoljstvom preporučila jer, na temelju naše suradnje, mogu odgovorno reći da svoj posao obavlja vrlo kvalitetno te da je izuzetno stručna, pouzdana, korektna, vrlo profesionalna i ugodna osoba.

Radmila Nižetić, Tržište novca Zagreb


---------

Više smo puta kao domaća tvrtka u komunikaciji s ino-partnerima trebali stručan i brz prijevod nekoga dopisa, dokumenta i sl. Zahvaljujući gospodji Benčević Tomljanović, traženo smo dobili u najkraćem mogućem roku, čak i u dane vikenda.

Alen Ulrich, direktor, ELEA d.o.o. Rijeka